Cégünk a piacon található hatalmas választékból a saját bőrén tapasztalta, hogy mely kapunyitó automatikák és termékek azok, melyeket lelkiismeret furdalás nélkül, szabad felszerelni az ügyfélnek.

Rengeteg cég forgalmaz, sokféle típust, a legnagyobb baj, hogy “olcsósítás” reményében még keverik is a különböző vezérléseket, távirányítókat, meghajtásokat, hogy elhappolják egymás elől a vevőket. Nos, nekünk többet ér, hogy ne azt lessük, mikor csörög a telefon, különböző reklamációk miatt.

Mi a „megbízhatóság elérhető áron” mellett tettük le a voksunkat!

Húzómotorok:

Tengelyvéghajtású ipari hajtóművek:

Az MFZ -kiváló minőségű, csúcstechnológiát kínáló, tengelyvéghajtású- ipari hajtóművek. Az MFZ hajtóművekre a jól ismert német precizitáson túl, a megbízhatóság és a biztonság jellemző, amely egyedülálló IP 65-ös védelemmel egészül ki. Az MFZ hajtóművek mindegyike olajfürdős hajtómű, kimagaslóan hosszú élettartamú bronz alkatrészekkel.

Az FMK tengelyvégi motoroknak büszkén látjuk el a kizárólagos magyarországi képviseletét. Egy feltörekvőben lévő, kiváló minőségű gyártó 24V-os ill. frekvenciaváltós motorjaival a csendes és biztonságos működést célozta meg ipari területen is!